Visits: 8503

Ny studerende

Som ny studerende på DMJX får du sikkert en masse information om studiet. Og noget af det er, hvordan IT bruges og fungerer her på skolen. Hvis du ikke kan huske det hele, så har vi samlet en række links nedenfor – så kan det være lidt nemmere at overskue. God fornøjelse.

HUSK – Inden du kan bruge IT-systemerne på DMJX, skal du igennem de to trin nedenfor:

1. Opret dit eget password – det gør du ved at besøge selvbetjeningsportalen https://password.dmjx.dk. Her kan du logger ind med MitID
  2. Når du har lavet dit password, skal du sætte to-faktorgodkendelse op – inden du begynder på andre ting med dit DMJX-login. Du kan se hvordan via dette link: https://faq.dmjx.dk/index.php/dwkb/to-faktor-godkendelse-mfa-paa-dmjx/

Når du har lavet password og sat to-faktorgodkendelse op, kan du tilgå dine digitale portaler via nedenstående links.

• Her kan du se den officielle IT introKlik her >>
  • Du kan også tage en læringssti, hvor du bliver ledt gennem en række IT værktøjer (du skal være logget på Itslearning, før du kan bruge linket) – Klik her >>
  • Når du skal på det trådløse netværk, bruger vi netværket DMJX. Du kan finde vejledninger til din computer og telefon – Klik her >>
  • Du skal huske at tjekke din mail. Du kan se hvor du kan finde den – Klik her >>
  • Hvis du vil have din mail og kalender på din telefonKlik her >>
  • På skolen har du adgang til Office 365 (incl. Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Onedrive osv). Nedenfor kan du se nogle få videoer om Office 365.
  • Studiekort får du udleveret af Bygning & Facility eller af informationen. Hvis du ønsker adgang til Campus Katrinebjerg (Aarhus) uden for vores normale åbningstid, kan du anmode om det – Klik her >>
  • Hvis du vil printe kan du bruge Webprint fra din egen computer – Klik her >>
  • Vores LMS (Learning Management System) er Itslearning. Det finder du på itslearning.dmjx.dk. Alle rum osv. tildeles af studie- og kursusadministrationen. Det er dem, som administrerer alle brugere i systemet. Vejledning til Itslearning finder du inde i Itslearning under menupunktet “Hjælp”. Du kan også gå til læringsstien om Itslearning – dog skal du være logget på Itslearning, før linket virker – Klik her >>
  • Online undervisning: På DMJX bruger vi både Zoom og Microsoft Teams til online videokonferencer samt online undervisning. Du kan se mere om de to – herunder installation – på nedenstående links.
  • Du har også mulighed for at skifte kode. Det gør du på https://password.dmjx.dk
  • VPN. Hvis du arbejder hjemmefra, og har brug for ressource på skolen, skal du koble op på vores VPN løsning. Du finder yderlige oplysninger – Klik her >>
  • Videoplatform. Hvis du har brug for at arbejde med videoer i undervisningen har vi portalen video.dmjx.dk, hvor vi arbejder med programmet Kaltura. Du kan se mere om DMJX videoplatform – Klik her >>
  • Kort information om IT sikkerhed Klik her >> – eller se en række videoer – klik her >>