Hits: 2932

Ny studerende

Som ny studerende på DMJX får du sikkert en masse information om studiet. Og noget af det er, hvordan IT bruges og fungerer her på skolen. Hvis du ikke kan huske det hele, så har vi samlet en række links nedenfor – så kan det være lidt nemmere at overskue. God fornøjelse.

• Her kan du se den officielle IT introKlik her >>
  • Du kan også tage en læringssti, hvor du bliver ledt gennem en række IT værktøjer (du skal være logget på Itslearning, før du kan bruge linket) – Klik her >>
  • Når du skal på det trådløse netværk, bruger vi netværket DMJX. Du kan finde vejledninger til din computer og telefon – Klik her >>
  • Du skal huske at tjekke din mail. Du kan se hvor du kan finde den – Klik her >>
  • Hvis du vil have din mail og kalender på din telefonKlik her >>
  • På skolen har du adgang til Office 365 (incl. Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Onedrive osv). Nedenfor kan du se nogle få videoer om Office 365.
  • Studiekort får du udleveret af Bygning & Facility eller af informationen.
  • Hvis du vil printe kan du bruge Webprint fra din egen computer – Klik her >>
  • Single Sign On /VPN. Hvis du arbejder hjemmefra, og har brug for ressource på skolen, skal du koble op på vores VPN løsning. Du finder yderlige oplysninger – Klik her >>
  • Vores LMS (Learning Management System) er Itslearning. Det finder du på itslearning.dmjx.dk. Alle rum osv. tildeles af studie- og kursusadministrationen. Det er dem, som administrerer alle brugere i systemet. Vejledning til Itslearning finder du inde i Itslearning under menupunktet “Hjælp”. Du kan også gå til læringsstien om Itslearning – dog skal du være logget på Itslearning, før linket virker – Klik her >>
  • Du har også mulighed for at skifte kode. Det gør du på https://mit.dmjx.dk/
  • Videoplatform. Hvis du har brug for at arbejde med videoer i undervisningen har vi portalen video.dmjx.dk, hvor vi arbejder med programmet Kaltura. Du kan se mere om DMJX videoplatform – Klik her >>
  • Kort information om IT sikkerhed Klik her >> – eller se en række videoer – klik her >>