Home Knowledgebase Dansk
Hybridundervisning med EagleEye Cube

Hits: 3Hybridundervisning med EagleEye Cube Webcam med mikrofon Kameraet bruges til streaming, hvor nogle deltagere er i lokalet mens andre er hjemme og deltager online. Det følger dig i lokalet indenfor en vinkel på 120 grader, og du behøver ikke bruge mikrofon, da den er indbygget i kameraet. Kameraet bruges i fx undervisningslokale, auditorium eller […]

Maillister (DK, Ansat)

Hits: 2247Maillister På DMJX oprettes maillister automatisk for en række hold og persongrupper. Dette sker gennem systemet bag alle brugeroplysninger – MetaDir. Generelt gælder, at man kun kan sende til disse msillister fra en @dmjx.dk adresse. Nedenfor kan du læse om principperne bag oprettelse af maillister samt se eksempler derpå. I videoen (andensidste punkt i […]

Videokonferencerum – Teams (DK, Ansat)

Hits: 2213Videokonferencerum – Teams På DMJX bruger vi Teams i vores videokonferencerum. I både København og Aarhus er der installeret fysiske videorum med Teams klienter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger disse rum. Indholdsfortegnelse Opret et møde (fra din Outlook klient) Deltage i et møde – i et møderum Deltag i et møde – fra […]

Microsoft Forms (DK, Stud, Ansat)

Hits: 494Introduktion til Microsoft Forms Microsoft Forms er en del af den Office 365 pakke som alle ansatte og studerende har på DMJX. Microsoft forms kan bruges til at lave undersøgelser. Data fra undersøgelserne lægges i Office 365. Generelt skal man betragte Microsoft Forms som et “simpelt” – men let brugbart – program til at […]

Deling af videooptagelser fra Teams (DK, Stud, Ansat)

Hits: 1713Deling af videooptagelser fra Teams Når der optages fra et møde i Teams, gemmes optagelsen på nedenstående måde. Optagelser fra et møde: Gemmes i Onedrive for Business i en mappe kaldet ”Optagelser” (DK) eller ”Recordings” (ENG). Gemmes under den person, som har sat optagelsen i gang (og denne har dermed rettigheder til at slette […]

Optagelse af undervisning (DK, Stud, Ansat)

Hits: 1787Optagelse af undervisning Indholdsfortegnelse Optagelse af et PP-show Optagelse ved brug af skærmoptager Optagelser – hvad optages i et MS Teams møde? Generelle anbefalinger til optagelse i MS Teams, når man viser PowerPoints Optagelse af et PP-show Du kan optage dit PowerPoint show direkte i PowerPoint. Gør som følger: Allerførst – TEST – lige […]

Zoom – DMJX system til webinarer (DK, ansat, stud)

Hits: 3445Zoom – DMJX system til webinarer DMJX har pr. april 2020 indkøbt systemet Zoom til brug i forbindelse med webinarer. Det er specielt godt at bruge, når du ønsker at lave et webinar med mange personer. Til almindelige møder, anbefaler vi stadig at bruge Microsoft Teams, da det er integrere i skolens fysiske møderum. […]

Online Eksamen på DMJX – Teknik (DK, ansat, stud)

Hits: 2761Online Eksamen på DMJX – Teknik Indkalde til eksamen (eksaminators opgave) Afholde eksamen – sådan kobler du op til online eksamen Sådan gør du som eksaminator Sådan gør du som censor Sådan gør du som eksaminand (studerende) Votering   Når der afholdes online eksamen på DMJX sker det efter nedenstående principper: Eksamen holdes gennem […]

OneNote synkronisering (DK, ansat, stud)

Hits: 537Nedenstående beskriver den situation, hvor man ikke kan åbne sine notesbøger på sin computer ved hjælp af programmet OneNote. Det kan være flere grunde til dette – men én af grundene kan være, at vi på DMJX i slutningen af 2019 skiftede alle studerendes mail fra brugernavn@mail.dmjx.dk til brugernavn@dmjx.dk. Det har bevirket, at nogle […]

Stardard IT-udstyr (Dan, Medarbejder)

Hits: 514Standard IT-udstyr for medarbejdere på DMJX Nedenstående liste er godkendt af ledelsen på DMJX, hvorfor det er disse arbejdsredskaber, der indkøbes. Hvis der er brug for andet IT-udstyr, kontaktes nærmeste leder med begrundelser. Herefter skal denne leder få et ”ikke-standard-indkøb” godkendt af Cecilie Bechmann Anthony (CBA) Udskiftning af medarbejderes udstyr kan tidligst ske, når […]