Home Knowledgebase Dansk
Ekstern underviser

Hits: 6343Guide til eksterne undervisere I nedenstående, finder du informationer om en række praktiske og undervisningsmæssige forhold på DMJX. Du skal tænke dette dokument, som vigtige informationer om det at være ekstern underviser på DMJX. Der er mange forhold, du skal forholde dig til, så vi anbefaler, at du starter med at læse hele dokumentet, […]

Teams – Generelt om programmet (DK, Stud, Ansat)

Hits: 547Velkommen til brugen af programmet Teams på DMJX. Teams er et stort program, som indeholder mange funktioner. Vi tænker det som en platform med mange forskellige funktioner. Derfor vil du på denne side også kun finde vejledning til, hvordan du installerer programmet samt logger ind. Alle andre vejledninger finder du ved hjælp af nedenstående […]

DMJX Kalender

Hits: 259DMJX kalender Savner du overblik over events på DMJX – så kig her. Vi har lavet en fælles eventkalender, som du kan se i DMJX Hub under kanalen ”04. Event og kalender”. Og som medarbejder kan du ligeledes søge den frem i din Outlook, og dermed bruge den som ”overlapning” til din personlige kalender […]

Parallelundervisning med EagleEye Cube

Hits: 33Parallelundervisning med EagleEye Cube Webcam med mikrofon Kameraet bruges til streaming, hvor nogle deltagere er i lokalet mens andre er hjemme og deltager online. Det følger dig i lokalet indenfor en vinkel på 120 grader, og du behøver ikke bruge mikrofon, da den er indbygget i kameraet. Kameraet bruges i fx undervisningslokale, auditorium eller […]

Maillister (DK, Ansat)

Hits: 5810Maillister På DMJX oprettes maillister automatisk for en række hold og persongrupper. Dette sker gennem systemet bag alle brugeroplysninger – MetaDir. Generelt gælder, at man kun kan sende til disse msillister fra en @dmjx.dk adresse. Nedenfor kan du læse om principperne bag oprettelse af maillister samt se eksempler derpå. I videoen (andensidste punkt i […]

Videokonferencerum – Teams (DK, Ansat)

Hits: 2724Videokonferencerum – Teams På DMJX bruger vi Teams i vores videokonferencerum. I både København og Aarhus er der installeret fysiske videorum med Teams klienter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger disse rum. Indholdsfortegnelse Opret et møde (fra din Outlook klient) Deltage i et møde – i et møderum Deltag i et møde – fra […]

Microsoft Forms (DK, Stud, Ansat)

Hits: 972Introduktion til Microsoft Forms Microsoft Forms er en del af den Office 365 pakke som alle ansatte og studerende har på DMJX. Microsoft forms kan bruges til at lave undersøgelser. Data fra undersøgelserne lægges i Office 365. Generelt skal man betragte Microsoft Forms som et “simpelt” – men let brugbart – program til at […]

Optagelse af undervisning (DK, Stud, Ansat)

Hits: 3532Optagelse af undervisning Indholdsfortegnelse Optagelse af et PP-show Optagelse ved brug af skærmoptager Optagelser – hvad optages i et MS Teams møde? Generelle anbefalinger til optagelse i MS Teams, når man viser PowerPoints Optagelse af et PP-show Du kan optage dit PowerPoint show direkte i PowerPoint. Gør som følger: Allerførst – TEST – lige […]

Zoom (DK, ansat, stud)

Hits: 8994Zoom DMJX har indkøbt systemet Zoom til brug i forbindelse med online undervisning. Til almindelige møder, anbefaler vi stadig at bruge Microsoft Teams, da det er integrere i skolens fysiske møderum. Overordnet er Zoom skolens erstatning for Adobe Connect. Nedenfor frem hæver vi en række ting, som Zoom er god til. Webinarer med mange […]

Online Eksamen på DMJX – Teknik (DK, ansat, stud)

Hits: 7954Online Eksamen på DMJX – Teknik Indkalde til eksamen (eksaminators opgave) Afholde eksamen – sådan kobler du op til online eksamen Sådan gør du som eksaminator Sådan gør du som censor Sådan gør du som eksaminand (studerende) Votering   Når der afholdes online eksamen på DMJX sker det efter nedenstående principper: Eksamen holdes gennem […]