Home Knowledgebase Dansk
Videokonferencerum – Teams (DK, Ansat)

Hits: 1915Videokonferencerum – Teams På DMJX bruger vi Teams i vores videokonferencerum. I både København og Aarhus er der installeret fysiske videorum med Teams klienter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger disse rum. Indholdsfortegnelse Opret et møde (fra din Outlook klient) Deltage i et møde – i et møderum Deltag i et møde – fra […]

Microsoft Forms (DK, Stud, Ansat)

Hits: 207Introduktion til Microsoft Forms Microsoft Forms er en del af den Office 365 pakke som alle ansatte og studerende har på DMJX. Microsoft forms kan bruges til at lave undersøgelser. Data fra undersøgelserne lægges i Office 365. Generelt skal man betragte Microsoft Forms som et “simpelt” – men let brugbart – program til at […]

Deling af videooptagelser fra Teams (DK, Stud, Ansat)

Hits: 920Deling af videooptagelser fra Teams Når en video optages fra et Teamsmøde, gemmes den i platformen Microsoft Stream. Det er herfra optagelsen streames – og dermed også ligger. Nedenfor kan du se muligheder for at dele en video. Indholdsfortegnelse Deling af link for de personer, som har deltaget i mødet: Deling af link for […]

Optagelse af undervisning (DK, Stud, Ansat)

Hits: 858Optagelse af undervisning Indholdsfortegnelse Optagelse af et PP-show Optagelse ved brug af skærmoptager Optagelser – hvad optages i et MS Teams møde? Generelle anbefalinger til optagelse i MS Teams, når man viser PowerPoints Optagelse af et PP-show Du kan optage dit PowerPoint show direkte i PowerPoint. Gør som følger: Allerførst – TEST – lige […]

Zoom – DMJX system til webinarer (DK, ansat, stud)

Hits: 2345Zoom – DMJX system til webinarer DMJX har pr. april 2020 indkøbt systemet Zoom til brug i forbindelse med webinarer. Det er specielt godt at bruge, når du ønsker at lave et webinar med mange personer. Til almindelige møder, anbefaler vi stadig at bruge Microsoft Teams, da det er integrere i skolens fysiske møderum. […]

Online Eksamen på DMJX – Teknik (DK, ansat, stud)

Hits: 2684Online Eksamen på DMJX – Teknik Indkalde til eksamen (eksaminators opgave) Afholde eksamen – sådan kobler du op til online eksamen Sådan gør du som eksaminator Sådan gør du som censor Sådan gør du som eksaminand (studerende) Votering   Når der afholdes online eksamen på DMJX sker det efter nedenstående principper: Eksamen holdes gennem […]

OneNote synkronisering (DK, ansat, stud)

Hits: 376Nedenstående beskriver den situation, hvor man ikke kan åbne sine notesbøger på sin computer ved hjælp af programmet OneNote. Det kan være flere grunde til dette – men én af grundene kan være, at vi på DMJX i slutningen af 2019 skiftede alle studerendes mail fra brugernavn@mail.dmjx.dk til brugernavn@dmjx.dk. Det har bevirket, at nogle […]

Stardard IT-udstyr (Dan, Medarbejder)

Hits: 457Standard IT-udstyr for medarbejdere på DMJX Nedenstående liste er godkendt af ledelsen på DMJX, hvorfor det er disse arbejdsredskaber, der indkøbes. Hvis der er brug for andet IT-udstyr, kontaktes nærmeste leder med begrundelser. Herefter skal denne leder få et ”ikke-standard-indkøb” godkendt af Cecilie Bechmann Anthony (CBA) Udskiftning af medarbejderes udstyr kan tidligst ske, når […]

Microsoft Teams (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 15729Microsoft Teams Microsoft Team – eller i daglige tale Teams – er en samarbejdsplatform vi bruger her på DMJX til kommunikation i grupper. Her kan chattes, laves videokonferencer, udveksles filer, afholdes møder osv. Nedenfor finder du en række små videoer, som laver introduktion til en række emner i Teams. Der kan dog være små […]

Outlook for Windows (DK, Ansat)

Hits: 28422Outlook for Windows (DK, Ansat) Nedenstående tager udgangspunkt i en Outlook installation på en Windows PC, hvor vi ser på mail, kalender, kontaktpersoner og opgaver.   På DMJX bruger vi Outlook som vores klient til bl.a. mail. Dermed skal du som ansat have den installeret på din computer, så du kan bruge din mail, […]