Home Knowledgebase Moodle
Skift password (DK, Studerende)

Visits: 4647Når ud skal skifte password på DMJX forgår det på https://password.dmjx.dk. Vi anbefaler at du befinder dig på DMJX’s netværk, når du skifter. Gå ind på siden https://password.dmjx.dk Log ind – enten med dit DMJX ID (dit brugernavn) eller med MitID. Vælg ”Min profil” Vælg ”Password – Skift dit password” Skriv dit nye password […]

Ny studerende (DK, Studerende)

Visits: 8413Ny studerende Som ny studerende på DMJX får du sikkert en masse information om studiet. Og noget af det er, hvordan IT bruges og fungerer her på skolen. Hvis du ikke kan huske det hele, så har vi samlet en række links nedenfor – så kan det være lidt nemmere at overskue. God fornøjelse. […]