DMJX Hub (DK, Ansat)

Hits: 2DMJX Hub kører i programmet Microsoft Teams. Dette program kan du vinde vejlednigner til – Klik her >> DMJX Hub er skolens interne kommunikationsplatform, hvor målet er en levende kommunikation. Det betyder at både envejs og tovejs kommunikation kan foregå her. DMJX Hub er derfor en erstatning for hovedparten af de informative mails, der […]

Bannerprint

Hits: 14Bannerprint Sådan printer du et banner på 297 mm i bredden og 1200 mm i længden. Du kan kun gøre dette på printere af mærket Konica Minolta Bizhub C558 Der skal bruges specielt bannerpapir, som findes i IT eller i postrummet (kun i Aarhus) I nedenstående vejledning og video (se i bunden af denne […]

DMJX Guiden

Hits: 19Det finder du i DMJX Guiden Vil du tilgå DMJX Guiden som medarbjeder klik her >> I DMJX Guiden finder du de rammer / beslutninger / procedurer, som alle medarbejdere skal kende. Ikke alle skal kende alle dokumenter, men her finder du højskolens politikker om f.eks. uddannelse, praktik og internationalisering retningslinjer, som beskriver, hvem […]

FindTime – et Microsoft alternativ til Doodle (DK, Stud, Ansat)

Hits: 481FindTime – et Microsoft alternativ til Doodle (DK, Stud, Ansat) Mange kender Doodle – der er Googles værktøj til at planlægge møder – hvor mødedeltagerne selv fortæller, hvornår de kan – både internt på DMJX og med eksterne mødedeltagere. For at du kan bruge FindTime i din installerede Outlook Klient på din PC eller […]

Microsoft Teams (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 1765Microsoft Teams Microsoft Team – eller i daglige tale Teams – er en samarbejdsplatform vi bruger her på DMJX til kommunikation i grupper. Her kan chattes, laves videokonferencer, udveksles filer, afholdes møder osv. Nedenfor finder du en række små videoer, som laver introduktion til en række emner i Teams. God fornøjelse. Indholdsfortegnelse Hvad er […]

Outlook for Windows (DK, Ansat)

Hits: 5466Outlook for Windows (DK, Ansat) Nedenstående tager udgangspunkt i en Outlook installation på en Windows PC, hvor vi ser på mail, kalender, kontaktpersoner og opgaver.   På DMJX bruger vi Outlook som vores klient til bl.a. mail. Dermed skal du som ansat have den installeret på din computer, så du kan bruge din mail, […]

Outlook for Mac (DK, Ansat)

Hits: 5901Outlook for Mac (DK, Ansat) Nedenstående tager udgangspunkt i en Outlook installation på en Mac, hvor vi kommer ind på mail, kalender, kontaktpersoner og opgaver- På DMJX bruger vi Outlook som vores klient til bl.a. mail. Dermed skal du som ansat have den installeret på din computer, så du kan bruge din mail, kalender […]

Slette browserdata – herunder cookies (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 1066Slette Cookies Når du browser, kan der blive gemt små filer på din computer, så det eks. kan være nemmere at logge på et site efterfølgende. Det kaldes Cookies – altså små ”krummer”, så hjemmesiden kan findes tilbage. Du kan slette disse cookies – hvilket gøres på forskellig vis i de forskellige browsere. Nedenfor […]

Den digitale Opslagstavle (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 112Den digitale Opslagstavle På DMJX har vi en mailliste kaldet Den Digitale Opslagstavle. Det er en mailliste, hvor du kan modtage mail om eks. studiejobs. Det er altså eksterne firmaer/medier, som kan få sendt ud via denne liste. Det er helt op til dig selv, om du vil meldes på liste.   Du tilmelder […]

Sikker post – Krypteret mail (DK, Ansat)

Hits: 379Sikker post/Krypteret e-mail Når du skal sende sikker post (en krypteret e-mail) fra DMJX, kan du gøre det på følgende måde: Tjek om modtagerens domæne findes på ”Tunnellisten” (vi har domænet .dmjx.dk) Du kan se tunnellisten ved at gå ind på denne side – og vælge linket til tunnellisten. Hvis modtagerens domæne er på […]