Mediajungle.dk

Hits: 4Mediajungle.dk Mediajungle er skolens platform til at lave online webartikler. Det er underviserne på de enkelte uddannelser, som kan hjælp med at bruge systemet. Men hvis du ikke kan logge på, kan du lave en ticket på helpdesk.dmjx.dk til IT-afdelingen. På Journalistuddannelsen har de lavet nedenstående introduktionsvideo, hvor du kan se lidt om, hvordan […]

DMJX Kalender

Hits: 150DMJX kalender Savner du overblik over events på DMJX – så kig her. Vi har lavet en fælles eventkalender, som du kan se i DMJX Hub under kanalen ”04. Event og kalender”. Og som medarbejder kan du ligeledes søge den frem i din Outlook, og dermed bruge den som ”overlapning” til din personlige kalender […]

Hybridundervisning med EagleEye Cube

Hits: 9Hybridundervisning med EagleEye Cube Webcam med mikrofon Kameraet bruges til streaming, hvor nogle deltagere er i lokalet mens andre er hjemme og deltager online. Det følger dig i lokalet indenfor en vinkel på 120 grader, og du behøver ikke bruge mikrofon, da den er indbygget i kameraet. Kameraet bruges i fx undervisningslokale, auditorium eller […]

AV-udfordringer

Hits: 850AV-udfordringer I denne FAQ artikel ser vi på nogle af de AV udfordringer, der kan være, når du kobler din computer til skolens udstyr. Du kan se videoen nedenfor – eller navigere til den skrevne tekst om AV-udfordringerne. Indholdsfortegnelse Har du ikke billede på? Har du billede på skærmen – men forskel på din […]

Maillister (DK, Ansat)

Hits: 3086Maillister På DMJX oprettes maillister automatisk for en række hold og persongrupper. Dette sker gennem systemet bag alle brugeroplysninger – MetaDir. Generelt gælder, at man kun kan sende til disse msillister fra en @dmjx.dk adresse. Nedenfor kan du læse om principperne bag oprettelse af maillister samt se eksempler derpå. I videoen (andensidste punkt i […]

Itslearning – DMJX learning platform (Eng, Student)

Hits: 584Itslearning – DMJX learning platform At DMJX, we use Itslearning as our learning platform (LMS). All guidelines and videos on using Itslearning are directly on Itslearning under the Help top menu. However, you can find it the very basic introductory video below. Itslearning basic intro – Click here >>   Link to Itslearning at […]

Itslearning – DMJX læringsplatfom (DK, Stud, Ansat)

Hits: 396Itslearning – DMJX læringsplatfom På DMJX bruger vi Itslearning som vores læringsplatform (LMS). Alle guidelines og videoer om at bruge Itslearning ligger direkte på Itslearning under topmenuen Hjælp. Du finder Itslearning her – Klik her >> Du kan dog finde den den helt grundlæggende introduktionsvideo herunder. Itslearning intro for studerende – Klik her >> […]

Interaktive skærme  – Clevertouch (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 2166Interaktive skærme  – Clevertouch På denne side finder du information om de interaktive tavler, som findes på DMJX. Tavlerne er af mærket Clevertouch og af serien Impact Plus med en 86” skærm med 4K opløsning (UHD (3840×2160 @60Hz)) . De lokaler – hvor der er installeret interaktive skærme kan ses i Outlook/OnTime, hvor lokalenr. […]

Videokonferencerum – Teams (DK, Ansat)

Hits: 2347Videokonferencerum – Teams På DMJX bruger vi Teams i vores videokonferencerum. I både København og Aarhus er der installeret fysiske videorum med Teams klienter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger disse rum. Indholdsfortegnelse Opret et møde (fra din Outlook klient) Deltage i et møde – i et møderum Deltag i et møde – fra […]

Microsoft Forms (DK, Stud, Ansat)

Hits: 608Introduktion til Microsoft Forms Microsoft Forms er en del af den Office 365 pakke som alle ansatte og studerende har på DMJX. Microsoft forms kan bruges til at lave undersøgelser. Data fra undersøgelserne lægges i Office 365. Generelt skal man betragte Microsoft Forms som et “simpelt” – men let brugbart – program til at […]