Aktiver Adobe programmer på din ”Skole Mac” (DK, ansat, stud)

Hits: 884På skolen har alle ansatte adgang til Adobe programmer på deres arbejdscomputer og alle studerende har adgang på computere stillet til rådighed af skolen (eks. i labs i Aarhus samt labs/personlige i København). Fra IT-afdelingen har vi installeret en række programmer fra Adobe – der kan dog være forskal på hvad der er installeret. […]

Teams som platform for kursister

Hits: 506Dette site er for dig som kursist – og har en underviser, der bruger Microsoft Teams (herefter blot ”Teams”) som platform for formidling af undervisning, afholdelse af møder osv. Nedenfor findes en række links, som kan hjælpe dig til at komme i gang med at bruge Teams samt den mail, du har fået som […]

Ekstern underviser

Hits: 20746Guide til eksterne undervisere I nedenstående, finder du informationer om en række praktiske og undervisningsmæssige forhold på DMJX. Du skal tænke dette dokument, som vigtige informationer om det at være ekstern underviser på DMJX. Der er mange forhold, du skal forholde dig til, så vi anbefaler, at du starter med at læse hele dokumentet, […]

Teams – Projektværktøj med kanaler og filer (DK, Stud, Ansat)

Hits: 5773Her kan du få hjælp, hvis du vil bruge Teams som et projektværktøj. Indholdsfortegnelse Opret et team og indstil det Kommunikér i teams Fælles dokument Eksterne samarbejdspartnere Teams som app til din telefon Gode råd – til dig, som vil oprette et team. Opret et team og indstil det Her kan du se en […]

Teams – Online møder (DK, Stud, Ansat)

Hits: 7962På denne side kan du få hjælp til Teams – når du vil bruge Teams i forbindelse med online møder. Indholdsfortegnelse Generelt om chat og opkald Teams videokonferencemøde med studerende Opret et Teams-møde i din kalender Avanceret mødeoprettelse/mødeindstillinger Når mødet afholdes – underviser/mødearrangør Når mødet afholdes – studerende/deltager Deling af skærm og lyd Private […]

Teams – Generelt om programmet (DK, Stud, Ansat)

Hits: 1460Velkommen til brugen af programmet Teams på DMJX. Teams er et stort program, som indeholder mange funktioner. Vi tænker det som en platform med mange forskellige funktioner. Derfor vil du på denne side også kun finde vejledning til, hvordan du installerer programmet samt logger ind. Alle andre vejledninger finder du ved hjælp af nedenstående […]

Mediajungle.dk

Hits: 210Mediajungle.dk Mediajungle er skolens platform til at lave online webartikler. Det er underviserne på de enkelte uddannelser, som kan hjælp med at bruge systemet. Men hvis du ikke kan logge på, kan du lave en ticket på helpdesk.dmjx.dk til IT-afdelingen. På Journalistuddannelsen har de lavet nedenstående introduktionsvideo, hvor du kan se lidt om, hvordan […]

Parallelundervisning med EagleEye Cube

Hits: 62Parallelundervisning med EagleEye Cube Webcam med mikrofon Kameraet bruges til streaming, hvor nogle deltagere er i lokalet mens andre er hjemme og deltager online. Det følger dig i lokalet indenfor en vinkel på 120 grader, og du behøver ikke bruge mikrofon, da den er indbygget i kameraet. Kameraet bruges i fx undervisningslokale, auditorium eller […]

AV-udfordringer

Hits: 3107AV-udfordringer I denne FAQ artikel ser vi på nogle af de AV udfordringer, der kan være, når du kobler din computer til skolens udstyr. Du kan se videoen nedenfor – eller navigere til den skrevne tekst om AV-udfordringerne. Indholdsfortegnelse Har du ikke billede på? Har du billede på skærmen – men forskel på din […]

Maillister (DK, Ansat)

Hits: 9792Maillister På DMJX oprettes maillister automatisk for en række hold og persongrupper. Dette sker gennem systemet bag alle brugeroplysninger – MetaDir. Generelt gælder, at man kun kan sende til disse msillister fra en @dmjx.dk adresse. Nedenfor kan du læse om principperne bag oprettelse af maillister samt se eksempler derpå. I videoen (andensidste punkt i […]