Canva.com (DK, Studerende, Ansat)

Visits: 61Canva.com På DMJX har vi i februar 2024 købt adgang til Canva.com. Hvis du som ansat eller studerende har brug for at tilgå systemet, skal du følge nedenstående vejledning til at logge på med – da du ellers ikke vil komme ind under licensen for DMJX. Du logger på på følgende måde: Hvis har […]

Trådløs deling til CleverTouch skærme (Stud, ansat, DK)

Visits: 479Trådløs deling til CleverTouch skærme Denne vejledning retter sig mod alle brugere af touchskærme i kursus- og undervisningslokaler. Her kan du se, hvordan du tilslutter din computer/telefon trådløst. For at kunne det, skal du have programmet Clevershare Indholdsfortegnelse Installér Clevershare på din computer Installér Clevershare på din telefon Trådløs tilslutning Installér Clevershare på din […]

LinkedIn Learning (Medarbejder, Studerende, Dan)

Visits: 318På DMJX har vi adgang til LinkedIn Learning. En platform, hvor du kan få guides til en række forskellige programmer. Hvis du ønsker at tilgå LinkedIn Learning, gør du som følger. Log på vores læringsportal på Itslearning.dmjx.dk På forsiden (DMJX Dashboard) finde du i højre side og i bunden (under DMJX links -> Eksterne […]

LinkedIn Learning (Student, Eng)

Visits: 273At DMJX we have access to LinkedIn Learning. A platform where you can get guides for a number of different software programs. If you want to access LinkedIn Learning, do as follows. Log on to our learning platform at Itslearning.dmjx.dk On the front page (DMJX Dashboard) you will find a link on the right […]

Den digitale Opslagstavle (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 9053Den digitale Opslagstavle På DMJX har vi en mailliste kaldet Den Digitale Opslagstavle. Der findes en liste for henholdsvis København og Aarhus. Man kan frit tilmelde sig begge, hvis man ønsker. Den Digitale Opslagstavle er en mailliste, hvor du kan modtage mail om studiejobs, begivenheder osv.. Det er  eksterne firmaer/medier, som kan få sendt […]

VPN at DMJX (ENG, Student)

Visits: 8453VPN-connection at DMJX VPN or Virtual Private Network is the term for a technique used to create a connection to systems and services that would otherwise only be available if you were on one of DMJX’s campuses. The purpose of the VPN is therefore to make it possible and secure to access systems and […]

VPN på DMJX (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 12547VPN-forbindelse på DMJX VPN eller Virtual Private Network er betegnelsen for en teknik, som anvendes til at skabe forbindelse til systemer og services, som ellers kun ville være tilgængelige, hvis du var på et af DMJX’s campus. Formålet med VPN er derfor at gøre det muligt og sikkert at få adgang til systemer og […]

Multi-factor authentication (MFA) / Two-Factor Authentication on DMJX (ENG, stud)

Visits: 4116Multi-factor authentication (MFA) / Two-Factor Authentication on DMJX This guide is for at everyone at DMJX and describes how to set up two-factor authentication (Multi-Factor Authentication – MFA) on your login. Table of Contents Video – Installation and setup of two-factor authentication (Microsoft Authenticator) Written instructions – Installation and setup of two-factor authentication with […]

Bookings with me (DK, Ansat)

Visits: 174Bookings with me Hvis du har brug for en funktion, hvor andre kan booke dig i et bestemt tidsinterval og i en bestemt mødelængde, så kan funktionen “Bookings with me” være løsningen (Der er kun licens til alle fastansatte). Du finder løsningen inde i din Webmail – eller direkte på dette link – klik […]

To-faktor-godkendelse (MFA) på DMJX (DK, ansat, stud)

Visits: 10080To-faktor-godkendelse (MFA) på DMJX Denne vejledning henvender sig til alle på DMJX og beskriver, hvordan du opsætter to-faktor-godkendelse (Multi-Factor Authentication – MFA) på dit login til Microsoft 365/mail. På denne side kan du vejledningen som en video eller på skrift. Det er kun nødvendigt med to-faktor-godkendelse, når du ikke er tilkoblet skolens netværk eller […]