To-faktor-godkendelse (MFA) på DMJX

Hits: 303To-faktor-godkendelse (MFA) på DMJX Denne vejledning henvender sig til alle ansatte på DMJX og beskriver, hvordan du opsætter to-faktor-godkendelse (Multi-Factor Authentication – MFA) på dit login til Microsoft 365/mail. På denne side kan du vejledningen som en video eller på skrift. Det er kun nødvendigt med to-faktor-godkendelse, når du ikke er tilkoblet skolens netværk […]

SurvayXact på DMJX

Hits: 159Velkommen til SurveyXact på DMJX. SurveyXact er Danmarks mest udbredte spørgeskema værktøj. Programmet indeholder en række brugbare redskaber i arbejdet med opsætning, distribuering, analysering og udgivelse af data. SurveyXact er designet enkelt samtidig med at du kan skræddersy en spørgeskemaundersøgelse ud fra dit behov. Som studerende på DMJX har du ubegrænset adgang til SurveyXact […]

Quick guide for printing at DMJX

Hits: 43Quick guide for printing at DMJX Link to guide about advanced printing options – Click here >> If you need webprint (from your own private machine), you must: Upload your document to: webprint.dmjx.dk (Remember that you must be on the school network before you can do this) REMEMBER to also have money in your […]

Tale-til-tekst og tekst-til-tale (dk,stud, ansat)

Hits: 3461Tale-til-tekst og tekst-til-tale Hvis du har brug for at diktere noget, kan din computer hjælpe dig – ligesom den kan hjælpe dig, hvis du skal have læst noget op. Se de nedenstående videoer, hvordan computeren kan hjælpe dig. Indholdsfortegnelse Slå diktering til på din Mac Sådan kan du diktere i Word Sådan kan du […]

Del/spejl skærm trådløst

Hits: 737Trådløs deling af din skræm Indhold Rum med Teams udstyr Rum med Airtame Rum med Teams udstyr Hvis du vil dele din skærm trådløst, kan du gøre det i rum med Teams udstyr. Åben Teams Find ”de 3 prikker” øverst til højre (1) Vælg ”Cast” (2) Lad nu Teams søge efter rum – den […]

Optagelse af undervisning (DK, Stud, Ansat)

Hits: 7871Optagelse af undervisning Indholdsfortegnelse Optagelse af et PP-show Optagelse ved brug af skærmoptager Optagelser – hvad optages i et MS Teams møde? Anbefalinger til deling af PP i Teams – også når det skal optages. Optagelse af et PP-show Du kan optage dit PowerPoint show direkte i PowerPoint. Gør som følger: Allerførst – TEST […]

Skift password (DK, Studerende)

Hits: 3526Når ud skal skifte password på DMJX forgår det på mit.dmjx.dk. Vi anbefaler at du befinder dig på DMJX’s netværk, når du skifter. Gå ind på siden https://mit.dmjx.dk Log ind – enten med dit DMJX ID (dit brugernavn) eller med NemID. Vælg ”Min profil” Vælg ”Password – Skift dit password” Skriv dit nye password […]

Aktiver Adobe programmer på din ”Skole Mac” (DK, ansat, stud)

Hits: 3058På skolen har alle ansatte adgang til Adobe programmer på deres arbejdscomputer og alle studerende har adgang på computere stillet til rådighed af skolen (eks. i labs i Aarhus samt labs/personlige i København). Fra IT-afdelingen har vi installeret en række programmer fra Adobe – der kan dog være forskal på hvad der er installeret. […]

Teams som platform for kursister

Hits: 3521Dette site er for dig som kursist – og har en underviser, der bruger Microsoft Teams (herefter blot ”Teams”) som platform for formidling af undervisning, afholdelse af møder osv. Nedenfor findes en række links, som kan hjælpe dig til at komme i gang med at bruge Teams samt den mail, du har fået som […]

Ekstern underviser

Hits: 40738Guide til eksterne undervisere I nedenstående, finder du informationer om en række praktiske og undervisningsmæssige forhold på DMJX. Du skal tænke dette dokument, som vigtige informationer om det at være ekstern underviser på DMJX. Der er mange forhold, du skal forholde dig til, så vi anbefaler, at du starter med at læse hele dokumentet, […]