AV-udfordringer

Hits: 88AV-udfordringer I denne FAQ artikel ser vi på nogle af de AV udfordringer, der kan være, når du kobler din computer til skolens udstyr. Du kan se videoen nedenfor – eller navigere til den skrevne tekst om AV-udfordringerne. Indholdsfortegnelse Har du ikke billede på? Har du billede på skæren – men forskel på din […]

Beskyttet: Maillister (DK, Ansat)

Der er intet uddrag, da dette er et beskyttet indlæg.

Itslearning – DMJX learning platform (Eng, Student)

Hits: 165Itslearning – DMJX learning platform At DMJX, we use Itslearning as our learning platform (LMS). All guidelines and videos on using Itslearning are directly on Itslearning under the Help top menu. However, you can find it the very basic introductory video below. Itslearning basic intro – Click here >>   Link to Itslearning at […]

Itslearning – DMJX læringsplatfom (DK, Stud, Ansat)

Hits: 31Itslearning – DMJX læringsplatfom På DMJX bruger vi Itslearning som vores læringsplatform (LMS). Alle guidelines og videoer om at bruge Itslearning ligger direkte på Itslearning under topmenuen Hjælp. Du finder Itslearning her – Klik her >> Du kan dog finde den den helt grundlæggende introduktionsvideo herunder. Itslearning intro for studerende – Klik her >> […]

Interaktive skærme  – Clevertouch (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 858Interaktive skærme  – Clevertouch På denne side finder du information om de interaktive tavler, som findes på DMJX. Tavlerne er af mærket Clevertouch og af serien Impact Plus med en 86” skærm med 4K opløsning (UHD (3840×2160 @60Hz)) . De lokaler – hvor der er installeret interaktive skærme kan ses i Outlook/OnTime, hvor lokalenr. […]

Videokonferencerum – Teams (DK, Ansat)

Hits: 2045Videokonferencerum – Teams På DMJX bruger vi Teams i vores videokonferencerum. I både København og Aarhus er der installeret fysiske videorum med Teams klienter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger disse rum. Indholdsfortegnelse Opret et møde (fra din Outlook klient) Deltage i et møde – i et møderum Deltag i et møde – fra […]

Microsoft Forms (DK, Stud, Ansat)

Hits: 315Introduktion til Microsoft Forms Microsoft Forms er en del af den Office 365 pakke som alle ansatte og studerende har på DMJX. Microsoft forms kan bruges til at lave undersøgelser. Data fra undersøgelserne lægges i Office 365. Generelt skal man betragte Microsoft Forms som et “simpelt” – men let brugbart – program til at […]

Deling af videooptagelser fra Teams (DK, Stud, Ansat)

Hits: 1364Deling af videooptagelser fra Teams Når en video optages fra et Teamsmøde, gemmes den i platformen Microsoft Stream. Det er herfra optagelsen streames – og dermed også ligger. Nedenfor kan du se muligheder for at dele en video. HUSK at pr. 20. august 2020 vil en optagelse fra et møde/undervisning i Teams kun være […]

Optagelse af undervisning (DK, Stud, Ansat)

Hits: 1222Optagelse af undervisning Indholdsfortegnelse Optagelse af et PP-show Optagelse ved brug af skærmoptager Optagelser – hvad optages i et MS Teams møde? Generelle anbefalinger til optagelse i MS Teams, når man viser PowerPoints Optagelse af et PP-show Du kan optage dit PowerPoint show direkte i PowerPoint. Gør som følger: Allerførst – TEST – lige […]

Samtaler med ansøgere til studieplads på DMJX (DK, Stud)

Hits: 3815Samtaler med ansøgere til studieplads på DMJX (Teknisk vejledning) Overordnet beskriver denne vejledning de trin, der skal til, for at lave videokonference med ansøgere til en studieplads på DMJX. Vejledningen er kun for ansøgerne – oprettelse af videokonferencerne er beskrevet internt på DMJX. Åben den mail du har modtaget. I denne mail er et […]