Home Knowledgebase Dansk Wifi Trådløst netværk på DMJX (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 6229

Wi-Fi på dit device

1. Vælg det trådløse netværk: DMJX
  2. Skriv dit DMJX brugernavn
  3. Skriv din kode (den du også bruger på eks. Itslearning, mail, mTime)
  4. Accepter certifikater – hvis den spørger efter det.

Du er nu tilsluttet skolens Wi-Fi

Wi-fi på Android (chromebook eller telefon)

Der er forskellige tilgange til at få netværk på en androidbaseret enhed, men generelt er det inde i indstillinger og netværk/wi-fi.

Når du logger på netværket DMJX, bliver du bedt om ekstra oplysninger. Brug derfor nedenstående:

EAP-Metode: PEAP

Fase-2 Godkendelse: MSCHAPv2

Serverens CA-certifikat: Undlad at kontrollere

Identitet: brugernavn@dmjx.dk

Adgangskode: Den kode, som du også bruger til mail, Itslearning osv.

Resten af felterne skal være tomme.