Home Knowledgebase Mail
Den digitale Opslagstavle (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 8664Den digitale Opslagstavle På DMJX har vi en mailliste kaldet Den Digitale Opslagstavle. Der findes en liste for henholdsvis København og Aarhus. Man kan frit tilmelde sig begge, hvis man ønsker. Den Digitale Opslagstavle er en mailliste, hvor du kan modtage mail om studiejobs, begivenheder osv.. Det er  eksterne firmaer/medier, som kan få sendt […]

Maillister (DK, Ansat)

Visits: 23384Maillister På DMJX oprettes maillister automatisk for en række hold og persongrupper. Dette sker gennem systemet bag alle brugeroplysninger – MetaDir. Generelt gælder, at man kun kan sende til disse maillister fra en @dmjx.dk adresse. Nedenfor kan du læse om principperne bag oprettelse af maillister samt se eksempler derpå. I videoen (andensidste punkt i […]

Outlook for Windows (DK, Ansat)

Visits: 72076Outlook for Windows (DK, Ansat) Nedenstående tager udgangspunkt i en Outlook installation på en Windows PC, hvor vi ser på mail, kalender, kontaktpersoner og opgaver.   På DMJX bruger vi Outlook som vores klient til bl.a. mail. Dermed skal du som ansat have den installeret på din computer, så du kan bruge din mail, […]

Outlook for Mac (DK, Ansat)

Visits: 73180Outlook for Mac (DK, Ansat) Nedenstående tager udgangspunkt i en Outlook installation på en Mac, hvor vi kommer ind på mail, kalender, kontaktpersoner og opgaver- På DMJX bruger vi Outlook som vores klient til bl.a. mail. Dermed skal du som ansat have den installeret på din computer, så du kan bruge din mail, kalender […]

Sikker post – Krypteret mail (DK, Ansat, studerende)

Visits: 10455Sikker post/Krypteret e-mail Vi kan sende sikker på flere måder. Hvis modtageren er på tunnellisten (se nedenfor), sker kryptering automatisk. Hvis man ikke er på tunnellisten, kan du kryptere gennem din Outlook klient/Outlook på web. Se mulighederne nedenfor. Indholdsfortegnelse Hvis du skal sende krypteret mail Tunnelmail Kryptér mail i Outlook Sådan ser modtageren den […]

Ny studerende (DK, Studerende)

Visits: 8413Ny studerende Som ny studerende på DMJX får du sikkert en masse information om studiet. Og noget af det er, hvordan IT bruges og fungerer her på skolen. Hvis du ikke kan huske det hele, så har vi samlet en række links nedenfor – så kan det være lidt nemmere at overskue. God fornøjelse. […]

Delt postkasse / Shared mailbox (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 10209Delte (shared) postkasser på DMJX Indholdsfortegnelse Åbne Delt Postkasse I Outlook Web App Sende Mail Fra Den Delte Postkasse Autosvar på delt postkasse Delt postkasse i Klienten: Yderlige vejledninger til den delte postkasse her: Åbne Delt Postkasse I Outlook Web App Hvis du vil tilføje en delt postkasse til din Outlook Web App (se […]

Mail – fra din computer (DK, Studerende)

Visits: 7289Nedenstående gælder for alle, som har en mail i Office 365 (@dmjx.dk) Generelt om mail: På Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er Office 365 også din adgang til din DMJX mail. Alle ordinære studerende får udleveret en mailadresse. Den har du pligt til at bruge og se efter ny post hver dag. Du skal ikke […]

Mail og Kalender på din iPhone (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 7175Generelt om mail for studerende: På DMJX bruger vi Office 365 – bl.a. til din mail. Alle får ved studiestart en mail – og her har du pligt til kigge i hver dag. Vi bruger dermed ikke din private mailadresse (den du søgte ind med), da vi skal sikre, at mail når frem – […]