Home Knowledgebase IT introduktion
Skift password (DK, Studerende)

Visits: 4736Når ud skal skifte password på DMJX forgår det på https://password.dmjx.dk. Vi anbefaler at du befinder dig på DMJX’s netværk, når du skifter. Gå ind på siden https://password.dmjx.dk Log ind – enten med dit DMJX ID (dit brugernavn) eller med MitID. Vælg ”Min profil” Vælg ”Password – Skift dit password” Skriv dit nye password […]

Ekstern underviser

Visits: 71000Guide til eksterne undervisere I nedenstående, finder du informationer om en række praktiske og undervisningsmæssige forhold på DMJX. Du skal tænke dette dokument, som vigtige informationer om det at være ekstern underviser på DMJX. Der er mange forhold, du skal forholde dig til, så vi anbefaler, at du starter med at læse hele dokumentet, […]

Stardard IT-udstyr (Dan, Medarbejder)

Visits: 719Standard IT-udstyr for medarbejdere på DMJX Nedenstående liste er godkendt af ledelsen på DMJX, hvorfor det er disse arbejdsredskaber, der indkøbes. Hvis der er brug for andet IT-udstyr, kontaktes nærmeste leder med begrundelser. Herefter skal denne leder få et ”ikke-standard-indkøb” godkendt af Ressource- og Økonomichefen. Udskiftning af medarbejderes udstyr kan tidligst ske, når det […]

Ny studerende (DK, Studerende)

Visits: 8504Ny studerende Som ny studerende på DMJX får du sikkert en masse information om studiet. Og noget af det er, hvordan IT bruges og fungerer her på skolen. Hvis du ikke kan huske det hele, så har vi samlet en række links nedenfor – så kan det være lidt nemmere at overskue. God fornøjelse. […]

IT introduktion (DK, Studerende)

Visits: 5404På DMJX bruger vi mange forskellige digitale værktøjer. Derfor får alle nye ordinære studerende en kort introduktion. Men det er ikke sikkert, du kan huske det hele – derfor kan du finde links til hjælpe nedenfor. Link til en læringssti om IT introduktion – Klik her >> (det kræver, at du er logget på […]