Home Knowledgebase Mail Office 365 Mail – fra din computer (DK, Studerende)

Visits: 7288

Nedenstående gælder for alle, som har en mail i Office 365 (@dmjx.dk)

Generelt om mail:

På Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er Office 365 også din adgang til din DMJX mail. Alle ordinære studerende får udleveret en mailadresse. Den har du pligt til at bruge og se efter ny post hver dag. Du skal ikke bruge din private mailadresse. Det skyldes, at vi skal kunne se, hvornår mail er sendt og modtaget, hvis der opstår problemer med afleveringen af dine opgaver eller tilmelding til en eksamen. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole afviser opgaver/tilmeldinger, der er modtaget efter deadline, men hvis fejlen ligger hos os, bliver du ikke ramt, og det kan vi kun se, hvis du bruger din DMJX-mail.

Nedenfor kan du se, hvordan du tilgår din mail fra din computer.