Home Knowledgebase Kalender Mail Office 365 Mail og Kalender på din iPhone (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 3757

Generelt om mail for studerende:

På Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er Office 365 også din adgang til din højskole mail. Alle ordinære studerende får udleveret en mailadresse. Den har du pligt til at bruge og kigge i hver dag. Du skal ikke bruge din private mailadresse. Det skyldes, at vi skal kunne se, hvornår mail er sendt og modtaget, hvis der opstår problemer med afleveringen af dine opgaver eller tilmelding til en eksamen. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole afviser opgaver/tilmeldinger, der er modtaget efter deadline, men hvis fejlen ligger hos os, bliver du ikke ramt, og det kan vi kun se, hvis du bruger din DMJX-mail.

Se videoen nedenfor, hvor der forklares, hvordan du får mail og kalender på din iPhone.

Du kan også læse nedenstående vejledning til opsætning på en iPhone (iOS 11)

1. Gå til: Indstillinger –> Konto & adgangskoder –> Tilføj konto.

2. Vælg: Exchange

3. Skriv din mail (username@dmjx.dk) og giv din konto et navn.

4. Vælg næste

5. Vælg: Log ind

6. Skriv dit password ind

7. Accept vilkår

8. Vælg hvad du vil synkronisere

9. Vælg: Arkiver

10. Din konto er nu på din iPhone

Du kan ændre indstillinger for din mail under: Indstillinger –> Konto & adgangskoder ->> Vælg hvilken konto du vil lave indstillinger for.

Du kan også se dette link >>

Her forklarer Microsoft  hvordan du sætter alle Office apps op på iPhone, Android samt computere.