Home Knowledgebase Dansk IT introduktion IT introduktion (DK, Studerende)

Visits: 5412

På DMJX bruger vi mange forskellige digitale værktøjer. Derfor får alle nye ordinære studerende en kort introduktion. Men det er ikke sikkert, du kan huske det hele – derfor kan du finde links til hjælpe nedenfor.

Link til en læringssti om IT introduktion – Klik her >> (det kræver, at du er logget på Itslearning)

Hvis du leder efter læringsstien til Itslearning – Klik her>> (det kræver, at du er logget på Itslearning)

Nedenfor kan du finde en video med IT introduktionen på DMJX – svarende til det, som bliver sagt på den IT-introduktion alle ordinære studerende på DMJX får.. God fornøjelse.

Du kan også downloade en fil med IT introduktionen – Klik her >>