Home Knowledgebase Adgangskode Dansk Fjerne gemt password fra din nøglering (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 2287

Hvis du ønsker at fjerne et gemt password fra din Mac, kan du bruge nedenstående vejledning. Husk dog at ikke alle gemte password er gemt i din Mac – men måske i din browser.

Nedenstående viser hvordan du fjerner et eventuelt gemt password til en printkonto – men princippet er det samme for andre steder.

Start med at åbne Finder, hvorefter du i toppen vælger og herefter Hjælpeapps.

Under hjælpeprogrammer finder du Hovednøglering.

Find den nøgle du vil slette. Herunder er vist DMJX-TREE, som er den, der bl.a. gemmer koden til din printkonto.

Højere klik og vælge at slette nøglen. Nedenfor er det DMJX-Tree som slettes

Du vil nu fremover bliver bedt om koden til den nøgle, du slettede.