Home Knowledgebase Trådløs deling til CleverTouch skærme (Stud, ansat, DK)

Visits: 536

Trådløs deling til CleverTouch skærme

Denne vejledning retter sig mod alle brugere af touchskærme i kursus- og undervisningslokaler.

Her kan du se, hvordan du tilslutter din computer/telefon trådløst. For at kunne det, skal du have programmet Clevershare

Indholdsfortegnelse

Installér Clevershare på din computer

Installér Clevershare på din telefon

Trådløs tilslutning

Installér Clevershare på din computer

Installér Clevershare på din telefon

• På din enheds app-store søger du på:
    • Google Play Store: Clevershare Pro
    • Apple Appstore: Clevershare 2
  • Installerer appen på din telefon.
  • Åbn appen når den er installeret.
  • Tryk på indstillingsikonet i øverste venstre hjørne.
  • Under menuen indstillinger slår du “Advanced Code” mode til.
  • Din Clevershare app er nu klar til at forbinde til touchskærmen.

Trådløs tilslutning

Når du har etableret forbindelse til Clevershare-appen og deler din skærm, vil appen fortsætte med at dele din skærm, så længe der er Wi-Fi-dækning, selv efter at du har forladt lokalet.
Derfor opfordres du til at afbryde forbindelsen til Clevershare-appen, når du forlader klasseværelset eller er færdig med at dele din skærm.

For at nedenstående virker, skal du være på det trådløse netværk kaldet ”DMJX”

• Du skal være på det trådløse netværk kaldet DMJX – ellers virker det ikke!
  • Tænd touchskærmen
  • Start programmet “Clevershare” på din computer.
    • Har du ikke Clevershare på din computer, kan du installere det ved at følge vejledningen i toppen af denne side.
  • Tjek at Clevershare viser ni streger til koden.
    • Har du kun seks streger, skal du ændre til “Advanced code mode”.
    • Det gør du under “Settings”.
    • Eller direkte fra forsiden – alt efter hvilken version af Clevershare du benytter.
  • Vælg dele-ikonet på touchskærmen, for at få vist den aktuelle kode til skærmen.
  • Indtast koden i Clevershare.
  • Vælg “Start mirroring”
  • Vælg det indhold, du vil vise fra din computer.
  • Vælg “Mirror”.

PS: Du kan se indholdet fra touchskærmen på din egen computer. Det kan være en god ide, hvis du har svært ved at se, hvad der foregår på skærmen – fx hvis du sidder langt fra skærmen, eller der er generende lys-refleksioner.

Du gør som ovenfor – men vælger ”Desktop Syncronazation” – frem for ”Start mirroring”

HUSK at du kan se mere om Clevertouch via en række videovejledninger – Klik her>>