Home Knowledgebase Canva.com (DK, Studerende, Ansat)

Visits: 69

Canva.com

På DMJX har vi i februar 2024 købt adgang til Canva.com. Hvis du som ansat eller studerende har brug for at tilgå systemet, skal du følge nedenstående vejledning til at logge på med – da du ellers ikke vil komme ind under licensen for DMJX. Du logger på på følgende måde:

Hvis har logget ind én gang – kan du bruge linket herefter – ellers brug nedenstående. Direkte link – Klik her >>

1. Gå til Canva.com
  2. I øverste højre hjørne klikke på: “Log på”
  3. Vælg herefter: “Log på med e-mail”
  4. Skriv ind DMJX-email adresse og vælg “Forsæt”
  5. Klik på knappen “Log på med SSO”
  6. Du ledes nu til vores SSO login side, hvorfra du skriver dit DMJX-brugernavn og kode, og vælger at logge på
  7. Du er nu logget ind på Canva.com – med DMJX licens.
    1. HVIS du ikke bliver logget ind, vælg da igen “Log på med Email” – og herefter tryk på knappen “Log på med kode i stedet”. Herefter vil der komme en kode til din mailadresse. Den bruger du til at logge på med.
    2. Du kan blive bedt om at tilmelde dig et “team” – de skal du også godkende.

Hvis du vil se hvordan ovenstående gøres, kan du se nedenstående video.