Home Knowledgebase Dansk Eksporter og importer dine bogmærker (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 11239

Importér og eksportér dine bogmærker

Nogle gange – specielt ved skift af computer – kan det være nødvendigt at eksportere og importere sine bogmærker. Det er der en beskrivelse til nedenfor, til en række forskellige browsere.

Nogle har dog sine bogmærker liggende i ”skyen”, da de er logget ind i deres browser. Hvis man er det, vil de automatisk følge med til en ny browser, når man logger ind (sørg dog for at tjekke, at du er logget ind og din browser har synkroniseret).

Firefox:

Eksportér: https://support.mozilla.org/da/kb/eksporter-firefox-bogmaerker-til-en-html-fil-backup

Importer: https://support.mozilla.org/da/kb/importer-bogmaerker-fra-en-html-fil

Safari:

Eksportér: Vælg Arkiv > Eksporter bogmærker.

Importer: Vælg Arkiv > Importer fra > HTML-bogmærkearkiv, og vælg derefter det arkiv, du vil importere.

Chrome

Eksportér:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på “de tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker -> Bogmærkeadministrator.
  4. Øverst skal du klikke på “de tre prikker” ->  Eksportér bogmærker.

Importer:

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på “de tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Bogmærker -> Bogmærkeadministrator.
  4. Øverst skal du klikke på “de tre prikker” ->  Eksportér bogmærker.
  5. Vælg din fil og klik på Åbn
  6. Vælg muligheden Vælg fil.

Edge (Windows):

Eksportér: https://superuser.com/questions/951506/how-to-export-favourites-bookmarks-from-microsoft-edge

Importer: https://support.microsoft.com/da-dk/help/4028355/microsoft-edge-import-favorites