Home Knowledgebase safari
Slet Cache, cookies, adgangskoder osv. i din browser (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 1285Slet cache, cookies, adgangskoder osv. i din browser Når man arbejder på nettet, vil ens browser typisk gennem noget lokalt på computeren (kaldet cahce), så den ikke skal hente alt hver gang. Der kan eks. gemmes logo fra en hjemmeside, noget kode osv. Den kan også gemme adgangskoder, formulardata, historik (hvilke hjemmesider har du […]

Eksporter og importer dine bogmærker (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 11174Importér og eksportér dine bogmærker Nogle gange – specielt ved skift af computer – kan det være nødvendigt at eksportere og importere sine bogmærker. Det er der en beskrivelse til nedenfor, til en række forskellige browsere. Nogle har dog sine bogmærker liggende i ”skyen”, da de er logget ind i deres browser. Hvis man […]