Home Knowledgebase Dansk Filwave (DK, Ansat)

Visits: 4684

De fleste computere her på DMJX er administreret af et centralt system. Mange af dem bruger programmet Filewave (Kun Mac).

Filewave gør det muligt, at vi fra IT afdelingen kan sende programmer ud på de enkelte computere. Desuden giver vi mulighed for, at man selv kan downloade nogle få programmer.

Hvis du ønsker at selv downloade nogle af de programmer, som er stillet til rådighed, skal du gøre følgende.

1. Klik på Filewave ikonet
  2. Vælg Install Software
  3. Vælg Install ud for det program, du vil installere.
  4. Programmet installeres nu på din computer.

Hvis du ikke har programmet Filewave på din computer, skal du forbi IT afdelingen for at få det.