Home Knowledgebase Dansk Office 365 Microsoft Forms (DK, Stud, Ansat)

Visits: 3143

Introduktion til Microsoft Forms

Microsoft Forms er en del af den Office 365 pakke som alle ansatte og studerende har på DMJX.

Microsoft forms kan bruges til at lave undersøgelser. Data fra undersøgelserne lægges i Office 365.

Generelt skal man betragte Microsoft Forms som et “simpelt” – men let brugbart – program til at lave undersøgelser i. MS Forms har desuden den fordel, at man kan lave undersøgelser, som kun kan besvares af brugere med et DMJX ID, ligesom man kan indstille det til, at alle kan svare på en undersøgelse.

Du finder Microsoft Forms i Office 365, som du finder på office.dmjx.dk – her logger du på med dit DMJX ID.

Se desuden videoen nedenfor – her får du en kort introduktion til Microsoft Forms.