Home Knowledgebase Videoplatform
Videokonferencerum – Teams (DK, Ansat)

Visits: 29694Videokonferencerum – Teams På DMJX bruger vi Teams i vores videokonferencerum. I både København og Aarhus er der installeret fysiske videorum med Teams klienter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger disse rum. Indholdsfortegnelse Opret et møde (fra din Outlook klient) Deltage i et møde – i et møderum Deltag i et møde – fra […]

Zoom (DK, ansat, stud)

Visits: 30672Zoom DMJX har indkøbt systemet Zoom til brug i forbindelse med online undervisning. Til almindelige møder, anbefaler vi stadig at bruge Microsoft Teams, da det er integrere i skolens fysiske møderum. Overordnet er Zoom skolens erstatning for Adobe Connect. Nedenfor frem hæver vi en række ting, som Zoom er god til. Webinarer med mange […]

Videoplatform – Kaltura – video.dmjx.dk (instruktionsvideoer) (DK, Ansat, Studerende)

Visits: 4980På DMJX bruger vi Kaltura som videoplatform. Det er altså her, du kan uploade videoer, som skal bruges i undervisning eller integreres på nettet – eller i Itslearning Nedenfor kan du se en række videoer, som forklarer brugen af Kaltura. Udgangspunktet er taget i video.dmjx.dk Hvis du ønsker at se vejledningerne på skrift, findes […]