Home Knowledgebase SurveyXact på DMJX

Visits: 324

Velkommen til SurveyXact på DMJX.

SurveyXact er Danmarks mest udbredte spørgeskema værktøj. Programmet indeholder en række brugbare redskaber i arbejdet med opsætning, distribuering, analysering og udgivelse af data. SurveyXact er designet enkelt samtidig med at du kan skræddersy en spørgeskemaundersøgelse ud fra dit behov.

Som studerende på DMJX har du ubegrænset adgang til SurveyXact samt mulighed for at oprette alle de målinger du vil.

Første gang du logger ind vil du blive oprettet som bruger. Du logger ind gennem dit WAYF-login, det vil typisk være din mailadresse med tilhørende kode. Du logger ind ved at klikke her.

Første gang du er logget ind vil du se din egen mappe i SurveyXact. Den indeholder alle målinger og projekter, som du har oprettet eller fået tildelt adgang til. Du opretter en ny måling ved at klikke på ”opret”. For at se om SurveyXact er noget for dig, kan du prøve at logge ind og forsøge dig med oprettelse og distribuering af spørgeskemaer.

For at komme godt i gang med første måling har SurveyXact lavet 9 videoguides. Se dem ved at klikke her.

Du kan finde hjælp til stort set alt på SurveyXact hjemmeside: https://www.surveyxact.dk/studerende/

Brugerhåndbogen for SurveyXact indeholder al information ift. opsætning af målinger, distribuering af målinger og analysering af målinger samt gode råd. Du finder brugerhåndbogen her.

Når du foretager en spørgeskemaundersøgelse, så husk at være opmærksom på de gældende GDPR-regler. Du kan læse dem her.

God fornøjelse med SurveyXact