Home Knowledgebase Samtaler med ansøgere til studieplads på DMJX (DK, Stud)

Visits: 8266

Samtaler med ansøgere til studieplads på DMJX (Teknisk vejledning)

Overordnet beskriver denne vejledning de trin, der skal til, for at lave videokonference med ansøgere til en studieplads på DMJX.

Vejledningen er kun for ansøgerne – oprettelse af videokonferencerne er beskrevet internt på DMJX.

1. Åben den mail du har modtaget.
  2. I denne mail er et link til et video møde. Mødet forgår i systemet Microsoft Teams.
  3. Når du klikker på linket, spørges du nu sikkert om du vil bruge den indbygge Teams app – brug den, hvis du har den installeret.
    1. Hvis du ikke har Microsoft Teams installeret (eller ikke ønsker at bruge den indbyggede app), skal du kopiere linket fra den mail, du har modtaget, og sætte det ind i en webbrowser. Du bør bruge browseren Google Chrome, da du kan holde mødet direkte i browseren. Hvis andre browsere bruges, skal du installere Teams appen.
  4. Du kommer derefter ind i mødet – eller ind i en lobby. Hvis du ender i en lobby, vil intervieweren lukke dig ind.
  5. Afhold samtalen.