Home Knowledgebase Planlægningsafstemning (Scheduling Poll) (DK, Stud, Ansat)

Visits: 18509

Planlægningsafstemning (Scheduling Poll) (DK, Stud, Ansat)

Mange kender Doodle – der er Googles værktøj til at planlægge møder. På DMJX har vi i vores Microsoft 365 pakke – og dermed i Outlook- et værktøj kalde “Planlægningsafsteming”. Dette værktøj kan mere eller mindre det samme som Doodle – men fungerer selvfølgelig anderledes.

Nedenfor gennemgår vi hvordan man kan bruge funktionen. Og husk – funktionen er kun tilgængelig i Online udgaven af Outlook – altså på http://mail.dmjx.dk

Nedenfor er link til specifikke punkter i videoen – men du kan også se videoen fra starten og dermed gennemgå alle 3 punkter.

Indholdsfortegnelse

Indkald/foreslå mødetidspunkter (0:00-4:26)

Du har modtaget en invitaton – hvad gør du?(4:26-5:44+7:43-8:06)

Dine deltagere har stemt – hvad gør du som mødeadministrator(6:24-7:43+8:06-8:44)

Indkald/foreslå mødetidspunkter

Nedenstående viser dig som mødearrangør, hvordan du oprette en afstemning om forskellige mødetidspunkter.

Du har modtaget en invitation – hvad gør du?

Nedenstående viser dig som mødedeltager, hvordan du melder ind, hvilke tidspunkter, der passer dig:

Nedenstående viser en mødeinvitation for dig som deltager – lavet ud fra de ønsker mødearrangøren har modtaget:

Dine deltagere har stemt – hvad gør du som mødeadministrator?

Sådan ser det ud for dig som mødearrangør, når dine mødedeltagere har stemt.

Og sådan ser det ud for dig som mødearrangør i din kalender – når møderne er accepteret.