Home Knowledgebase Bookings with me (DK, Ansat)

Visits: 175

Bookings with me

Hvis du har brug for en funktion, hvor andre kan booke dig i et bestemt tidsinterval og i en bestemt mødelængde, så kan funktionen “Bookings with me” være løsningen (Der er kun licens til alle fastansatte). Du finder løsningen inde i din Webmail – eller direkte på dette link – klik her >>

Du kan eksempelvis bruge funktionen som underviser, hvis du vil udbyde vejledningstider til dine studerende, hvor de selv skal booke sig ind i din kalender. Et andet eksempel kunne være eksterne samarbejdspartnere, som skal booke et møde med dig – her kan du “frigive” en booking til dem, som de kan plotte ind i din kalender.

Men alt i alt – se mere i nedenstående video. Her er tager vi udgangspunkt i en underviser, som skal oprette vejledningstider til sine studerende.