Home Knowledgebase Teams
Teams – Projektværktøj med kanaler og filer (DK, Stud, Ansat)

Visits: 17818Her kan du få hjælp, hvis du vil bruge Teams som et projektværktøj. Indholdsfortegnelse Opret et team og indstil det Kommunikér i teams Fælles dokument Eksterne samarbejdspartnere Teams som app til din telefon Gode råd – til dig, som vil oprette et team. Opret et team og indstil det Her kan du se en […]

Teams – Generelt om programmet (DK, Stud, Ansat)

Visits: 4593Velkommen til brugen af programmet Teams på DMJX. Teams er et stort program, som indeholder mange funktioner. Vi tænker det som en platform med mange forskellige funktioner. Derfor vil du på denne side også kun finde vejledning til, hvordan du installerer programmet samt logger ind. Alle andre vejledninger finder du ved hjælp af nedenstående […]

Videokonferencerum – Teams (DK, Ansat)

Visits: 29680Videokonferencerum – Teams På DMJX bruger vi Teams i vores videokonferencerum. I både København og Aarhus er der installeret fysiske videorum med Teams klienter. Nedenfor gennemgår vi, hvordan du bruger disse rum. Indholdsfortegnelse Opret et møde (fra din Outlook klient) Deltage i et møde – i et møderum Deltag i et møde – fra […]