Home Knowledgebase Adobe
Aktiver Adobe programmer på din ”Skole Mac” (DK, ansat, stud)

Visits: 5406På skolen har alle ansatte adgang til Adobe programmer på deres arbejdscomputer og alle studerende har adgang på computere stillet til rådighed af skolen (eks. i labs i Aarhus samt labs/personlige i København). Fra IT-afdelingen har vi installeret en række programmer fra Adobe – der kan dog være forskal på hvad der er installeret. […]