Home Knowledgebase Teams videokonferencemøde med studerende (DK, ansat, studerende)

Hits: 4335

Teams videokonferencemøde med studerende

For students in  english – Click here >>

Overordnet beskriver denne vejledning de trin der skal til, for at lave en videokonference gennem teams. Du kan lave møder fra 1-250 deltagere.

• Opret et Teams møde i din kalender
  • Send ud til de studerende/opret link på Itslearning.
  • Afhold mødet

Indholdsfortegnelse

Opret et Teammøde i din kalender

Når mødet afholdes – underviser/mødearrangør

Når mødet afholdes – studerende/deltager

Opret et Teammøde i din kalender

1. Åben din Outlook-kalender i en browser (mail.dmjx.dk).
  2. Gå ind i kalenderen
  3. Opret en kalenderbegivenhed på tidspunktet for mødet
  4. Husk at du vil oprette et Online Teams møde – så slå dette til.
  5. Inviter dine gæster (du kan invitere enkeltvis, via distributionslister eller blot dig selv, og efterfølgende lægge et link ud til de studerende/gæsterne eks. på Itslearning).
  6. Gem/send din oprettede kalenderbegivenhed.
    1. Hvis du kun inviterer dig selv i kalenderbegivenheden, skal du kopiere linket fra kalenderbegivenheden og lægge den ind i eks. Itslearning.

I denne video, kan du se, hvordan du gør:

Når mødet afholdes – underviser/mødearrangør

1. Gå ind i din kalender
  2. Gå ind i dit møde
  3. Klik på linket til mødet
    1. Du spørges nu sikkert om du vil bruge den indbygge Teams app – brug den, hvis du har den installeret (eller installer den og log ind med din DMJX mail). Du kan også åbne i en webbrowser. Vi anbefaler Chrome, da man kan holde mødet direkte i browseren. Hvis andre browsere bruges, skal du installere Teams appen og logge på med din DMJX-konto.
  4. Afhold mødet
    1. Når de studerende/deltagerne logger sig ind i mødet, kommer de automatisk ind, hvis du har inviteret dem direkte i din kalender. Hvis de ”blot” har fået et link, kommer de ind i en lobby, hvor du skal godkende, at de logger ind.
  5. Du kan nu bruge de sædvanlige funktioner i Teams møder eks. deling af skærm, chat, optage osv.

I denne video, kan du se, hvordan du gør:

Når mødet afholdes – studerende/deltager

1. Åben den kalenderinvitation du har fået eller åben det link du har fået tilsendt.
  2. Du spørges nu sikkert om du vil bruge den indbygge Teams app – brug den, hvis du har den installeret (eller installer den og log ind med din DMJX-mail – download den her >>). Du kan også åbne i en webbrowser. Vi anbefaler Google Chrome, da man kan holde mødet direkte i browseren. Hvis andre browsere bruges, skal du installere Teams appen og logge på med din DMJX-konto
  3. Deltag i mødet.
    1. Hvis du er inviteret direkte i din kalender, kommer du sikkert direkte ind i mødet. Hvis du er inviteret via et link, kommer du sikkert i en lobby. Herfra lukkes du ind i mødet af din underviser/mødearrangøren.
  4. Afhold mødet. Du kan nu bruge de sædvanlige funktioner i Teams møder eks. deling af skærm, chat, optage osv.
  5. Husk at logge ind med din DMJX-mail, hvis du bliver spurgt om det.

I denne video, kan du se, hvordan du gør: