Home Knowledgebase Dansk Moodle Moodle – Auto Attendace (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 3305

Auto Attendance er en måde, hvorpå man kan registrere dit fremmøde til en lektion.

Når du er logget ind i Moodle, skal du gå ind i det rum, der hører til din lektion (Som VK studerende skal du gå ind i rummet “Studieinfo” og ikke det rum, som tilhører din lektion).

Når du er gået ind i rummet, er du registreret (nogle gange kan lærerne sætte Auto Attendance op på en anden måde – så vil de fortælle dig, hvad du skal gøre)

Når du gå ind i lektionens rum, skal du være på skolens netværk. Du kan ikke registreres, hvis du er på eks. din telefons mobile netværk. Systemet tjekker op mod skolens IP-adresser)

Hvis du vil se mere om dine registreringer, kan du klikke på ”In detail…”

Du kan også finde en video om Auto Attendance nedenfor denne tekst.