Visits: 2649

Har du problemer med IT – så kontakt os endelig i helpdesken.

Du kan dog starte med at søge en løsning ovenfor – og hvis du ikke finder løsningen, så lav en ticket ved at sende en mail til helpdesk@dmjx.dk

Du kan også få support pr. telefon på 70 23 70 07 i vores åbningstid (Mandag-torsdag: 8.30-15.00 samt fredag 08.30-14.00)

It-afdelingens opgaver er at give support i forbindelse med undervisningen (3500 brugere), og de omkring 600 computere vi har på højskolen.

Vi vil meget gerne hjælpe alle, hvis vi kan og har tid, men du må være indstillet på, at vi ikke altid kan eller har tid. Udgangspunktet er:

• Vi hjælper i åbningstiden.
  • Vi kan kun hjælpe, hvis du bruger skolens webflade.
  • Vi kan ikke hjælpe med din private computer – eller privat materiale på en af skolens computere.