Microsoft Teams (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 382Microsoft Teams Microsoft Team – eller i daglige tale Teams – er en samarbejdsplatform vi bruger her på DMJX til kommunikation i grupper. Her kan chattes, laves videokonferencer, udveksles filer, afholdes møder osv. Microsoft Teams er afløseren for Connections Cloud Fællesskaber her på DMJX. Nedenfor finder du en række små videoer, som laver introduktion […]

Outlook for Windows (DK, Ansat)

Hits: 3056Outlook for Windows (DK, Ansat) Nedenstående tager udgangspunkt i en Outlook installation på en Windows PC, hvor vi ser på mail, kalender, kontaktpersoner og opgaver.   På DMJX bruger vi Outlook som vores klient til bl.a. mail. Dermed skal du som ansat have den installeret på din computer, så du kan bruge din mail, […]

Outlook for Mac (DK, Ansat)

Hits: 3456Outlook for Mac (DK, Ansat) Nedenstående tager udgangspunkt i en Outlook installation på en Mac, hvor vi kommer ind på mail, kalender, kontaktpersoner og opgaver- På DMJX bruger vi Outlook som vores klient til bl.a. mail. Dermed skal du som ansat have den installeret på din computer, så du kan bruge din mail, kalender […]

Slette browserdata – herunder cookies (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 708Slette Cookies Når du browser, kan der blive gemt små filer på din computer, så det eks. kan være nemmere at logge på et site efterfølgende. Det kaldes Cookies – altså små ”krummer”, så hjemmesiden kan findes tilbage. Du kan slette disse cookies – hvilket gøres på forskellig vis i de forskellige browsere. Nedenfor […]

Den digitale Opslagstavle (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 67Den digitale Opslagstavle På DMJX har vi en mailliste kaldet Den Digitale Opslagstavle. Det er en mailliste, hvor du kan modtage mail om eks. studiejobs. Det er altså eksterne firmaer/medier, som kan få sendt ud via denne liste. Det er helt op til dig selv, om du vil meldes på liste.   Du tilmelder […]

Sikker post – Krypteret mail (DK, Ansat)

Hits: 252Sikker post/Krypteret e-mail Når du skal sende sikker post (en krypteret e-mail) fra DMJX, kan du gøre det på følgende måde: Tjek om modtagerens domæne findes på ”Tunnellisten” (vi har domænet .dmjx.dk) Du kan se tunnellisten ved at gå ind på denne side – og vælge linket til tunnellisten. Hvis modtagerens domæne er på […]

Slet Cache, cookies, adgangskoder osv. i din browser (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 31Slet cache, cookies, adgangskoder osv. i din browser Når man arbejder på nettet, vil ens browser typisk gennem noget lokalt på computeren (kaldet cahce), så den ikke skal hente alt hver gang. Der kan eks. gemmes logo fra en hjemmeside, noget kode osv. Den kan også gemme adgangskoder, formulardata, historik (hvilke hjemmesider har du […]

Eksporter og importer dine bogmærker (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 149Importér og eksportér dine bogmærker Nogle gange – specielt ved skift af computer – kan det være nødvendigt at eksportere og importere sine bogmærker. Det er der en beskrivelse til nedenfor, til en række forskellige browsere. Nogle har dog sine bogmærker liggende i ”skyen”, da de er logget ind i deres browser. Hvis man […]

New Student (Eng, Student)

Hits: 149New Student As a new student her at DMJX, there is a lot of information. Some of the information is from the IT department. You will find links to some of it here.   The official IT introduction as a video – Click here >> Wireless internet connection – Wi-Fi – Click Here >> […]

Kalender.dmjx.dk (DK, Ansat)

Hits: 6560Sådan bruger du kalender.dmjx.dk Nedenfor finder du en vejledning til kalender.dmjx.dk Dette site er kun for undervisere – hvis du er studerende, skal du se dette link, for at få information om dit skema – Klik her >> Nedenfor finder du en indholdsfortegnelse – her kan du klikke på overskriften, for at springe til […]