Slette browserdata – herunder cookies (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 88Slette Cookies Når du browser, kan der blive gemt små filer på din computer, så det eks. kan være nemmere at logge på et site efterfølgende. Det kaldes Cookies – altså små ”krummer”, så hjemmesiden kan findes tilbage. Du kan slette disse cookies – hvilket gøres på forskellig vis i de forskellige browsere. Nedenfor […]

Den digitale Opslagstavle (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 22Den digitale Opslagstavle På DMJX har vi en mailliste kaldet Den Digitale Opslagstavle. Det er en mailliste, hvor du kan modtage mail om eks. studiejobs. Det er altså eksterne firmaer/medier, som kan få sendt ud via denne liste. Det er helt op til dig selv, om du vil meldes på liste.   Du tilmelder […]

Sikker post – Krypteret mail (DK, Ansat)

Hits: 166Sikker post/Krypteret e-mail Når du skal sende sikker post (en krypteret e-mail) fra DMJX, kan du gøre det på følgende måde: Tjek om modtagerens domæne findes på ”Tunnellisten” (vi har domænet .dmjx.dk) Du kan se tunnellisten ved at gå ind på denne side – og vælge linket til tunnellisten. Hvis modtagerens domæne er på […]

Slet Cache, cookies, adgangskoder osv. i din browser (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 16Slet cache, cookies, adgangskoder osv. i din browser Når man arbejder på nettet, vil ens browser typisk gennem noget lokalt på computeren (kaldet cahce), så den ikke skal hente alt hver gang. Der kan eks. gemmes logo fra en hjemmeside, noget kode osv. Den kan også gemme adgangskoder, formulardata, historik (hvilke hjemmesider har du […]

Eksporter og importer dine bogmærker (DK, Ansat, Studerende)

Hits: 17Importér og eksportér dine bogmærker Nogle gange – specielt ved skift af computer – kan det være nødvendigt at eksportere og importere sine bogmærker. Det er der en beskrivelse til nedenfor, til en række forskellige browsere. Nogle har dog sine bogmærker liggende i ”skyen”, da de er logget ind i deres browser. Hvis man […]

New Student (Eng, Student)

Hits: 129New Student As a new student her at DMJX, there is a lot of information. Some of the information is from the IT department. You will find links to some of it here.   The official IT introduction as a video – Click here >> Wireless internet connection – Wi-Fi – Click Here >> […]

Skema.dmjx.dk (DK, Ansat)

Hits: 3367Sådan bruger du skema.dmjx.dk Nedenfor finder du en vejledning til skema.dmjx.dk Dette site er kun for undervisere – hvis du er studerende, skal du se dette link, for at få information om dit skema – Klik her >> Nedenfor finder du en indholdsfortegnelse – her kan du klikke på overskriften, for at springe til […]

Ny studerende (DK, Studerende)

Hits: 769Ny studerende Som ny studerende på DMJX får du sikkert en masse information om studiet. Og noget af det er, hvordan IT bruges og fungerer her på skolen. Hvis du ikke kan huske det hele, så har vi samlet en række links nedenfor – så kan det være lidt nemmere at overskue. God fornøjelse. […]

Padlet (DK, Ansat, Studernede)

Hits: 1663Padlet på DMJX Padlet er et online site, hvor du kan samarbejde med dine kolleger/studerende/medstuderende/eksterne brugere. Fordelen ved programmet er, at du kan forberede materiale, hvorefter i sammen videreudvikler det. Desuden er det muligt for mange personer – på samme tid – at ændre/tilføje i en padlet. På DMJX har vi indkøbt en professionel […]

Connections Cloud (Ansatte)

Hits: 10927Connections Cloud (Ansatte) Det er kun ansatte, som har adgang til denne platform. Du finder Connections Cloud (CC) på cloud.dmjx.dk. Her logger du ind med din emailadresse (xxxx@dmjx.dk) og det password, som du har fået dertil (husk at der kan være forskellige password eks. til print, Connections Cloud og Moodle). Når du er logget […]